Van stress naar happiness

Elke dag stress? … geloof me, het kan ook anders. Ook ik heb me een tijd van dag naar dag gesleept. Ik was uitgeput, vond het lastig werk en privé te combineren en had nergens zin meer in. Ik weet hoe je dit kunt veranderen. Ik heb dit namelijk zelf ook geleerd en het heeft mijn wereld zo positief veranderd. Ik kan jou leren hoe je weer zin krijgt in het leven en met plezier je bed uitspringt om de dag te beginnen. Hoe je uitgerust en voldaan thuiskomt. Ook jij kunt weer met plezier in je werk en leven staan: ontspannen en relaxed, zonder zorgen. En dat gun ik jou. Want ik geloof wel in jou. En ik zie dat jij de kracht in je hebt om happy, succesvol en ontspannen in het leven te staan.

What’s on your mind?

Lig je wakker van de mail die je morgen moet versturen of een situatie op je werk met een collega die je dwarszit? Kom je er maar niet uit? Maak jij je zorgen over je werk en over je eigen toekomst? Vraag je je af of het wel goed komt met jou? Zit jij gevangen in je eigen gedachten en weet je niet meer hoe je eruit komt? Wil je uitbreken, maar weet je niet hoe? Daar kan ik je bij helpen.

Hoe leuk vind jij je werk nog? Geloof me, het kan ook anders. 

Verandering is een proces

Het lastige van stress is dat je geen ruimte in je hoofd hebt voor verandering. Misschien pieker je wel over een andere baan die je wil, maar heb je gewoonweg geen fut om te solliciteren. Die keuze kun je gewoonweg ook niet maken nu. Je hebt eerst rust nodig in je hoofd. Belangrijk is dat je weer energie hebt en je weer goed voelt. En dan ga je ook veel beter aanvoelen of je echt wel weg wil of misschien besef je dan dat je toch wel op de juiste plek zit. Gelukkig kun je dat regelen door je mood en mindset te trainen. Dat is precies wat je doet in het online programma van stress naar happiness. 

Ik zat muurvast

Ik weet wat het is om vast te zitten in je werk. Wat wilde ik graag uitbreken, maar ik wist niet hoe. Ik was moe, futloos en ongelukkig. Elke dag stond ik al op met een achterstand. Ik moest me echt mijn bed uitslepen. Ik had nog niet eens de energie de vaatwasser in- of uit te ruimen. Mijn bedrijf was vooral op papier. Meer dood dan levend. Ik had geen energie om mijn bedrijf nieuw leven in te blazen. Het voelde alsof ik geen kant op kon. Mijn werk in loondienst gaf me geen echte vervulling, maar ik had ook geen energie voor Methode EIGEN. Toen heb ik mezelf echt de gewetensvraag gesteld of ik wilde stoppen met Methode EIGEN. Maar dat kon ik niet. Want wie je echt bent, kun je natuurlijk niet loslaten.

Gaan werken met de wet van aantrekkingskracht

Toen heb ik met mezelf echt de afspraak  gemaakt dat ik er wat van ging maken en ben ik verder gaan werken met de wet van aantrekkingskracht. Ik kende die wet al veel langer, maar het was vooral theorie. Op de een of andere manier leek het niet voor mij te werken. In het kort komt die wet er op neer dat je alles in je leven kunt creëren en dat je daarmee heel veel moois kunt aantrekken door je af te stemmen op wat je wel wil. 

Ik ben me erin gaan verdiepen, ben coaching gaan volgen en als allerbelangrijkste stap ben er dagelijks mee gaan werken in de praktijk via een ochtendritueel. Dat was echt levensveranderend. Ik begon me beter te voelen, fitter en energieker. En dat in dertig dagen. En daarna kwam ik als vanzelf in actie voor mijn eigen bedrijf, waar het zo lang stil had gestaan. ‘Wow het werkt dus echt’ was mijn gedachte. Het heeft me uiteindelijk veel gebracht en het maakte mijn leven echt magisch. Maar die magie dwing je dus wel af. 

Wat heeft stress jou te vertellen?

Ik geloof wel dat stress altijd een boodschap voor je heeft en je wil uitnodigen wat te veranderen in je leven. Of dat nu je leefstijl is, gaan voor de promotie op je werk die je graag wil of zoals in mijn geval: gaan voor je eigen bedrijf. Wat ik ook weet is dat je het beste keuzes kunt maken als je goed voelt. Omdat je dan goed in je energie staat. Als je weinig energie hebt, is daar weinig ruimte voor. Daarom is het allerbelangrijkste bij stress je eerst te richten op rust en energie en je gewoonweg weer goed voelen. Daarna komt de rest wel of is het misschien al opgelost, dat kan ook. Dat is ook de focus van het online programma van stress naar happiness. Eerst je weer goed voelen dus! Leuk als je meedoet in elk  geval! 
Liefs Maria

Je kompas en innerlijke leiding

Je hebt een ontzettend waardevolle tool die altijd bij je is. Ik noem het altijd mijn magische hulplijn. Omdat die 24-7 beschikbaar is en altijd het juiste antwoord heeft op elke vraag of probleem in mijn leven. En dat is je intuïtie. 

Ik  kan je leren hoe je jouw intuïtie meer tot je kunt laten spreken. Want je intuïtie wil je het leven laten leiden waar je echt diep van binnen gelukkig van wordt. Je kunt je intuïtie trainen. Zodat je leert te communiceren met je intuïtie en het op elk moment kunt raadplegen.

En dat werkt heel fijn. Als je dat in je leven brengt, merk je dat je steeds meer jezelf voelt. Zelf werk ik al ruim 15 jaar met mijn intuïtie. De eerste keer dat ik op een open dag van een intuïtieve opleiding een oefening deed, trof me dat echt in mijn hart. Voor het eerst in mijn leven voelde ik me thuis bij mezelf en echt compleet of mezelf. Het is moeilijk onder woorden te brengen, omdat het meer een gevoel is. En gevoelens kun je niet echt in woorden vatten.

Maar bijzonder was het zeker. Het is een ervaring die me nooit heeft losgelaten. Net als mijn intuïtie. Dat moment deed me beseffen dat alles al in me zat en dat het er veel meer om draait om los te laten wat je blokkeert en waar je niet in jezelf gelooft. Vertrouw jezelf. Je bent al goed zoals je bent. Meer dan dat. Ik heb me toen gespecialiseerd met een aantal intuïtieve cursussen en vervolgopleidingen en ben o.a. gecertificeerd reader en healer. Stuk voor stuk mooie opleidingen waar ik veel over mezelf en het leven geleerd heb en hoe je het voor je kunt laten werken. Die kennis deel ik graag met jou. Zodat jij kunt leren jezelf te helpen!

Voor wie is dit online programma?

 

 

Dit online programma is voor jou als je:
• minder stress in je leven wil en niet weet hoe;
• als je vastzit en niet weet welke stap je kunt zetten;
• als je vaak moe en futloos bent;
• als je geen energie hebt om datgene te doen wat je graag wil doen;
• als je veel negatieve gedachtes hebt;
• als je het plezier in je werk bent kwijtgeraakt

 

 

Herken jij één of meer van deze punten? Dan gaat dit over jou
En heb je het gevoel dat je niet zomaar dit leest. Dat klopt. Je intuïtie brengt je constant bij mensen of plekken waar je kunt groeien. Het nodigt je altijd uit te kiezen. En natuurlijk doe je dat niet altijd. Ik ook niet. Met het grootste gemak kocht ik kleding of dure make up voor mezelf. Maar het maakte me niet echt gelukkig. Echt investeren in mezelf gunde ik mezelf niet. Nu doe ik dat wel. Ik investeer echt in mezelf voor mezelf en ook om anderen beter te kunnen helpen. Geloof me, sommige programma’s kosten meer dan een vakantie. Daar heb ik soms ook wat voor moeten laten.

 

 

Het gekke is dat die programma’s me ook het meeste hebben gebracht. Als het echt wat kost, heeft

het ook meer waarde voor je en ga je extra je best doen om de investering terug te verdienen. 

Je bent dan echt in jezelf geïnvesteerd en gecommiteerd. Hoeveel gratis programma’s volg je misschien wel niet en hoeveel waarde haal je er echt uit? Het doet ook iets energetisch. Het is ook 

een kwestie van het jezelf gunnen. Dat heeft me echt veel vertrouwen in mezelf gegeven en sterker gemaakt. Kies dus ook voor jezelf- als het goed voelt ga er dan voor

 

Wat leer je tijdens het programma 

 

je krijgt meer energie en rust;

 

Je leert hoe je stress loslaat;

 

Je leert hoe je werkt met de wet van aantrekkingskracht;

 

Je maakt contact met je intuïtie;

 

Je past het vooral toe in de praktijk

 

En dat zorgt ervoor dat je weer happiness in je leven brengt en je weer met plezier, fun en ontspanning in je werk en leven staat!

 

 

Wat is het voordeel van een online programma?

 

Online programma wat je volledig in jouw eigen tempo en ritme kunt volgen

     Je kunt grote stappen zetten (afhankelijk van jouw tempo en inzet)

Je kunt mij om hulp vragen of gebruik maken van de groep;

     Je leert je gevoel te volgen en naar je intuïtie te luisteren;

 

     Jij leert jezelf te helpen want jij hebt alle antwoorden in je;

 

  Een leven lang toegang. Content en updates blijven beschikbaar ook nadat je klaar bent.

 

Hoe ziet het online programma eruit?

 

In totaal 6 modules. Gemiddeld kun je dat in 1,5 maand a 2 maand volgen. Maar je kunt er ook wat meer tijd voor nemen. Je krijgt de content per week toegestuurd, zodat je niet meteen overvoerd wordt. Het tempo van leren is wel zo ingesteld dat het haalbaar is voor jou en dat je maximaal resultaat bereikt. 

 

 

Module 1. Batterij opladen en ontladen

 

In de eerste module ga je aan de slag met het opladen van je batterij. Want het eerste waar je echt behoefte hebt als je stress hebt: is energie, rust en ontspanning. Je leert hoe je stress binnen een mum van tijd loslaat en energie krijgt. Je gaat vooral veel ervaren en relaxen en krijgt inzicht in wat je stress geeft. 

Module 2. Energiegevers en -vreters

In deze module duik je echt de content in en kijk je een tandje dieper. Je ontdekt wat je stress geeft en wat je energie geeft. Dat helpt je echt inzicht te krijgen in wat wel en niet voor je werkt en waar je nu staat.

Module 3. Doelen stellen

Je start in deze module met het creëren van een nieuwe realiteit- die wel voor je werkt. Want 1 ding kun je vaststellen, dat het nu ergens niet voor je loopt. Dat ga je niet doen vanuit je verstand maar vanuit je gevoel en intuïtie.  Want wat echt gelukkig maakt- is kiezen en doen wat bij jou past. En je leven daarop  in te richten.

Module 4. Creëer een nieuwe werkelijkheid

In deze module ga je doelen vertalen naar een dagelijkse routine. Dat doe je bijvoorbeeld door je doelen te vertalen in scripts. Ik help je ook hoe je dat doet. Met handige tools zoals voorbeeldscripts. Ook leer je hoe je blokkades loslaat (dat zijn gedachtes die je tegenhouden). Voor deze module kun je wat meer tijd uittrekken. Zet hier je tijd op in- ook in het zorgen dat het dagelijkse ritueel een gewoonte wordt. 

Module 5. Actie- in de praktijk

En dan is het tijd voor actie. Want het verschil ga je ook maken in de praktijk. Ik noem het altijd de versneller van de wet van aantrekkingskracht. Je leert hoe je werk anders en beter voor jezelf organiseert, zodat je meer resultaat boekt, meer doet van wat jij leuk vindt en energie overhoudt aan het einde van de dag. 

Module 6. Feedback

Natuurlijk betekent het niet dat je leven vanaf nu als vanzelf op rolletjes gaat verlopen. Je krijgt nog altijd te maken met kritiek, of een off-day. Het leven spiegelt geef je constant informatie om te groeien. Heel normaal. In deze module leer je hoe je dat gebruikt om te groeien.

Module 7. Bonus

In module 7 komt bonuscontent. Hierin vind je onder andere een podcast van stress naar happiness, een gratis webinar en andere handige tools die ik nog toevoeg. Ik kijk altijd nog hoe ik  het programma nog beter kan afstemmen op de wensen van de groep en wat nodig is. 

Onthoud het is altijd mogelijk ontspannen en vol plezier in je werk te staan.
Jij hebt het in je om vol plezier, ontspannen en krachtig in jee leven te staan. Door elke dag te kiezen voor het leven wat jou gelukkig maakt. Ik gun je heel veel energie, happiness en ontspanning in je werk. En daarbij gaat het online programma  ‘van stress naar happiness’ je zeker helpen. Dus doe mee en kies en gun jezelf dat mooie leven!

Je totale investering bedraagt € 195,- inclusief btw.