39 jaar. Al van kinds af had ik een verlangen om iets in de wereld te zetten. Ik had een droom, maar ik kon het nog niet in woorden vatten. Ik was ook onzeker als meisje en wist niet zo goed wie ik was als kind. De volwassenheid zou mij alle antwoorden brengen dacht ik toen. En ik ging me richten op succesvol worden in mijn werk. Ik wilde uitblinken. Maar dat was vooral gericht op het beklimmen van de maat- schappelijke ladder en niet zozeer mijn eigen droom. En natuurlijk bracht me dat niet wat ik zocht.

En het verlangen bleef aankloppen… en lag veel dichter bij dan ik dacht. En was eigenlijk heel mijn leven al bij me geweest. Ze had alle antwoorden voor me die ik zocht. Mijn intuïtie. Mijn eigen super power. Al voelde dat vroeger helemaal niet zo. Want veel van datgene wat ik voelde, wist of merkte werd weggewuifd of ontkend. En dat zullen wel meer mensen herkennen. Het is niet tastbaar en dat het maakt voor veel mensen lastig te erkennen.
Al verandert dat wel!

Ik ben mijn eigen pad gaan volgen. En ben me gaan specialiseren in het ontwikkelen van mijn intuïtie en diverse opleidingen gevolgd hierin. Wow! Wat voelde dat als thuiskomen. En ik leerde steeds beter dat veel spanningen die ik aanvoelde niet mijn eigen spanningen waren maar die van anderen. En ik durfde mijn intuïtie steeds beter te vertrouwen. Het werd steeds belangrijk of een ander dat erkende. Want ik erkende mijn intuïtie.
Het gaf me de zekerheid en het vertrouwen mijn eigen koers te volgen. En dat verlangen wat ik als kind al van binnen had werd sterker. Want ik weet dat het waar is dat er geen grenzen zijn aan wie je bent. Dat je enorm krachtig bent en dat je alles in je hebt om dat leven te leiden waarvoor je geboren bent. Je hoeft er alleen maar voor te kiezen! En dat leven gun ik jou ook! Jij mag je plek innemen en gaan schitteren en stralen. Dat is mijn missie! En daar maak ik werk van.

En ik wil jou uitnodigen werk te maken van jouw missie. Dat jij weer connect met je super power je intuïtie en het leven gaat leiden waarvoor je geboren bent. Want waarom zou je het voor minder doen? En jij draagt alle antwoorden in je om dat leven stap tot stap op te bouwen. En dat maakt je relaxt, tevreden en succesvol. Want het grootste succes wat jij in leven kunt behalen is jezelf zijn.

Daarom Methode EIGEN