40 jaar en woon in het mooie Den Haag, vlakbij het strand. Als kind had ik al het verlangen om iets in de wereld te zetten. Al wist ik niet precies wat. Ik wist ├╝berhaupt nog niet goed wie ik was als meisje. Maar het zou wel goedkomen als ik volwassen werd, dacht ik. En die ambitie die ik van binnen voelde vertaalde ik in het succesvol worden in mijn werk. Dat was de bedoeling toch? Maar dat was niet zo. Ik voelde dat dit het niet was en dat het werk als communciatieadviseur- niet mijn droom was. En geloof me, ik heb het echt geprobeerd om er wat van te maken. Want ik had het toch goed voor elkaar? Ik had een goede baan, een fijne partner, een mooi huis, leuke vrienden en een rijk sociaal netwerk. Maar toch knaagde. Ik was niet gelukkig. Want het werk wat ik had, was niet wat ik wilde. Ik wilde wat anders doen met mijn leven. Ik wilde van betekenis zijn. Ik voelde dat ik voor wat anders in de wereld was gezet.

 

 

 

 

Wat was mijn missie dan?

Inmiddels wist ik al wel veel beter wat die missie was die ik wilde waarmaken. En ben ik me daarin gaan opleiden door mijn intuïtie te gaan trainen en ontwikkelen en me op te leiden tot trainer en coach. Ik wist dat dat was wat ik wilde. Maar toch durfde ik nog niet echt de stap te zetten. Ik had mijn bedrijf naast mijn werk in loondienst.. En toen kregen we een kindje en kochten we een huis. Fijn en mooi! Maar dat maakte het nog spannender mijn droom te volgen. Ik durfde echt niet. Maar hoe langer ik bleef, hoe moeilijker het werd om weg te gaan. Mijn lichaam kwam in opstand en ik merkte dat ik steeds meer stress kreeg, boos werd en het kaarsje langzaam opbrandde. Het ging niet meer. Fast forward naar het heden, uiteindelijk heb ik gekozen voor mijn eigen bedrijf.

Listen to yourself

Ik geloof echt dat we zoveel meer kunnen dan we zelf zijn gaan geloven. Jij hebt het al in je! Het is een kwestie van geloven en doen. Ik vind ook dat je mag kiezen voor geluk in je werk en leven. Omdat je anders tijd verspilt en soms ook je eigen talent. Ik geloof ook dat wat je van binnen voelt, wat je echt graag wil doen je blijft roepen. Dat dat niet wereldverheffend te zijn. Maar dat het er echt om gaat dat je meer vanuit je gevoel gaat ondernemen en doen en er fun mee hebt. Dat onderbuikgevoel is zo gek nog niet. Dat stemmetje heeft wel gelijk.

Wie ben ik?

Ik ben spiritueel en down-to-earth. Dat klinkt als een gekke combinatie. Maar ik geloof dat dit juist heel belangrijk is. Ik gebruik mijn spirituele kant vooral om ideëen en inspiratie te downloaden. Maar dat blijven losse flodders zolang ik ze niet omzet tot acties. Hier op aarde. De combinatie is een gouden dat geloof ik echt. Ik houd van feestjes en festivals én ook de rust van de natuur. Ik houd van diepgang en soms van oppervlakkigheid. Ik houd van de mooie dingen in het leven. En ik geniet liever dan dat alles perfect voor elkaar is. Ik ben een tikke eigenwijs en eigengereid. Ik ben het meisje in mezelf nooit verloren. Ik vind ook dat je ook volwassene nog mag spelen. En ook met spiritualiteit. Zo maak ik mijn eigen meditaties, want je kunt ze overal voor maken. Ik houd van werken, maar wil er fun mee hebben. Ik bepaal graag mijn eigen regels. Ik woon samen met mijn lieve vriend en dochtertje en kater.

My life is a happybusiness now

Ik ben nog elke dag dankbaar dat ik gekozen heb voor mezelf. Ik ervaar zoveel vrijheid in mijn dag en leven. Ik word de persoon waarvan ik voelde dat die in me zat. En ik ben aan het schitteren en stralen. Ik mag elke dag opstaan voor het mooiste werk ter wereld en ik verdien er ook nog mijn geld mee. Hoe cool is dat!

En ik wil jou uitnodigen werk te maken van jouw missie. Dat jij weer connect met je super power je intuïtie en het leven gaat leiden waarvoor je geboren bent. Want waarom zou je het voor minder doen? En jij draagt alle antwoorden in je om dat leven stap tot stap op te bouwen. En dat maakt je relaxt, tevreden en succesvol. Want het grootste succes wat jij in leven kunt behalen is jezelf zijn.

Daarom Methode EIGEN

Liefs Maria jouw persoonlijke Mission Maker!

Wil jij werk maken van je missie? Boek dan gratis jouw Mission Call in!