Wat heb jij nodig?

Ik help jou met al jouw vragen en uitdagingen in je werk of business. Want weet je dat er ontzettend veel waarde schuilt in een andere benadering? Waarin je ook gaat luisteren, leven en handelen vanuit je intuïtie. Daar schuilt ook jouw kracht en toegevoegde waarde. En het zorgt ervoor dat je betekenis geeft aan je leven. En uiteindelijk draagt dat bij aan het geluk in je leven. Omdat je dan invulling geeft aan dat wat diep van binnen in je leeft.

Waar loop jij tegenaan?

  • Voel jij je vaak gestresst?
  • Ben jij wel gelukkig in je werk?
  • Vind je het werk wat je doet wel echt leuk?
  • Zet jij jouw talent de wereld in- of houd je het binnen?
  • Ben je moe als je opstaat of als je thuiskomt?
  • Heb je het gevoel dat je vastzit?

 

Als je met dit soort vragen zit, dan kan ik je helpen. Ik ben er voor je! Ik zie dat jij de kracht en power in je hebt om alles te bereiken waar je naar verlangt. Dat je verlangen hebt betekent dat je het de wereld in kan zetten. Altijd. Wat je wil leren is kiezen. Want veel mensen kiezen niet. En blijven hangen in een baan die ze niet gelukkig maakt, of waarderen zichzelf onvoldoende of geven het op.

 

Vertrouw op je intuïtie

 

 

Ik wil je vertellen dat het niet nodig is. Jij mag vertrouwen op jezelf. Op dat wat je in leeft. En je kun altijd een enorm sterke innerlijke kracht aanboren en de juiste stappen zetten. En ik kan je helpen meer naar je intuïtie te luisteren. Ik kan je leren hoe je intuïtie vertaalt in praktische acties. Je leert hoe je wonderen in je leven creëren door gebruik te maken van een magische wet: de wet van aantrekkingskracht. En daarmee kun je van alles in je leven creëren en manifesteren.  Ik leer hoe je van dag tot dag afstemt op het leven wat je wil bereiken en ook hoe je dat per dag aanpakt. Want het is ook een kwestie van actie nemen. En ik leer je hoe je dat op een goede manier kan doen.

 

Investering in jezelf

 

En hoe je afstemt op dat leven wat je wil bereiken, waardoor je het ook gewoon gaat doen! Een online sessie kost € 100,- per uur. Ik vraag je ook echt te investeren in jezelf. Omdat dat er ook echt voor zorgt dat je geïnvesteerd bent in jezelf, de coaching en het resultaten. Eigenlijk zou je de vraag moeten omdraaien. Wat levert dit mij op? Wat is het resultaat wat ik kan bereiken? En hoe vergroot dit mijn waarde? Dat kan ik je natuurlijk vertellen.

 

Wat levert online coaching jou op?

-Je luistert beter naar je gevoel en intuïtie;
-Je leert welke stappen je kan zetten die ervoor zorgen dat je doel bereikt;
-Je programmeert je mindset voor succes- zodat je jouw doelen ook daadwerkelijk bereikt;
-Je leert hoe je dit vertaalt in dag-tot-dag acties;
-Je brengt het plezier en de fun weer terug in je leven;
– Je leert hoe je negatieve gedachtes loslaat:
-Je voelt je sterker en krachtiger;
– Je vertrouwt jezelf. Je gaat vertrouwen krijgen in jouw talenten;
– Je kunt beter omgaan met kritiek van anderen;
– Je krijgt weer zin om ’s ochtends op te staan en om de dag te starten;
– Je vergroot je waarde. Je hoeft minder hard te werken én bereikt meer succes!

 

En dan kunnen we samen de mooiste resultaten boeken. Lange coachingstrajecten zijn niet nodig. Om een goed resultaat te boeken heb je 3 tot maximaal 5 sessies nodig. Dan leer ik hoe je zelf het leven van je dromen in de praktijk brengt. 

Wil je een sessie bij me boeken?
Stuur dan je mail met de datum en tijdsvak schikt en met alternatief. Dan kijk ik of dat past en maken we een Skype afspraak.