Werk maken van je dromen

Het klinkt altijd zo ontzettend mooi een missie. Maar het is nogal een uitdaging om het echt te gaan doen en om je dromen echt tot uitvoering te gaan brengen. De meeste mensen blijven hangen in het dromen. Omdat ze het niet durven, maar ook omdat ze niet weten hoe ze het moeten aanpakken of succesvol kunnen doen. En als je geen werk maakt van je missie voelt dat ook slecht, omdat je weet dat er wat beter voor je is weggelegd en voel je schuldig dat je het niet doet.

Daar kan ik je bij helpen. Ik heb dat zelf ook succesvol gedaan in mijn leven. Ik heb mijn bedrijf wat een hobby was naast mijn baan in loondienst uitgebouwd tot een succesvolle onderneming waar aan ik elke dag mijn eigen dromen kan waarmaken en anderen helpen dat ook te bereiken. Ook ik heb geworsteld met allerlei vragen en uitdagingen. Maar ook allerlei redenen om het niet te doen en het uit te stellen. En ik heb ook ontzettend veel moeten leren om het goed aan te pakken en de juiste dingen te doen in mijn bedrijf. En die kennis kan ik met jou delen.

Waar loop jij vast?

  • Weet jij niet goed hoe je moet beginnen?
  • Denk je dat het niet haalbaar is?
  • Geloof je niet dat jij het kan?
  • Durf je niet zo goed?
  • Vind je het eng om echt te gaan staan voor jezelf?
  • Zie je jouw eigen waarde niet?
  • Kom je nog niet echt in actie?
  • VInd je het moeilijk zichtbaar te zijn.

Daar kan ik je bij helpen. De formule van mijn aanpak bij coaching is gestoeld op 3 pijlers:

1. Feel it. Volg je Gevoel- zorg dat je gaat luisteren en actie gaat nemen vanuit jouw eigen ingevingen en helder krijgt wat jij wil en wat belangrijk in jouw leven is;

2. Believe it. Werk aan je mindset en overtuigingen zodat je echt gaat geloven in jezelf en je eigen kunnen. Want als je het niet gelooft zul je ook niet in actie komen of het uitstellen zoals de meeste mensen doen.Ik leer je hoe je jouw mindset traint voor succes.

– Doen- je moet in actie komen. De juiste dingen doen. Dus de belangrijke keuzes maken die je echt gaan helpen in je business en sturen op je bedrijf en je niet gaan verstoppen in je bedrijf door te frobelen. Inzicht krijgen in je resultaat en daarop sturen.

Als je die formule gaat toepassen, dan gaat het je gewoon altijd lukken.


Want ook al voel je dat nu allemaal niet. Je kunt die kracht en power en wil in je leven brengen. Ik ben ook niet ineens opgestaan met een winnaarsmentaliteit. Dat is een proces. Ik kan je helpen dat proces te versnellen zodat jij je missie kunt gaan leven.

Het resultaat van de coaching

  • Je weet wat je wil en je hebt een plan;

– Je maakt ook keuzes om dat plan waar te maken;

– Je bereikt meer

 ; Je hebt betere resultaten;

Je hebt meer energie, een sterkere mindset en je bent gelukkiger omdat je meer doet en minder uitstelt en werk maakt van je missie/

Wat heb ik te brengen?

Heel veel. Ik heb de afgelopen jaren alleen maar geïnvesteerd in mijzelf, in mijn kennis, in training, coaching en opleiding. Mijn kern kwaliteit is dat ik mensen goed kan lezen. Ik kijk dwars door je heen. Dus ik zie meteen wat er speelt. Ik zal je nooit afbranden. Ik ben er altijd op gericht om je vertrouwen op te bouwen. Maar ik zal je wel eerlijk zeggen wat je nodig hebt. Want je wil ook een coach hebben die je verder helpt en ook eerlijk je blokkades benoemt. Verder wordt het gewoon fun! Want jezelf ontwikkelen is ook leuk en inspirerend. Want je gaat kiezen voor het leven wat je echt wil bereiken en het ook echt doen! Dat vergt moed.

Een (online) sessie kost € 100,- per uur. Ik geef geen losse sessies. Ik bied alleen trajecten aan. Omdat ik echt sta voor mijn klanten en de waarde van mijn dienstverlening. Die kan ik niet bieden als ik een paar sessies geef. Ik geef geen half werk. Ik draag er echt zorg voor dat jij een mooi resultaat krijgt en dat jij meters boekt. En als je een losse sessie wil boeken is de vraag ook of je echt geïnvesteerd bent in jezelf en het resultaat. Ik sta echt voor de kwaliteit en waarde van mijn dienstverlening. Tegelijkertijd hoeft het ook niet langer te duren dan nodig. Gemiddeld zijn er 5 sessies nodig. Je kunt altijd een gratis coaching call met mij inplanen en dan geef ik je aan hoeveel sessies ik verwacht nodig te hebben. Dan weet je waar je instapt.

Wat levert online coaching jou op?

-Je luistert beter naar je gevoel en intuïtie;
-Je leert welke stappen je kan zetten die ervoor zorgen dat je doel bereikt;
-Je programmeert je mindset voor succes- zodat je jouw doelen ook daadwerkelijk bereikt;
-Je leert hoe je dit vertaalt in dag-tot-dag acties;
-Je brengt het plezier en de fun weer terug in je leven;
– Je leert hoe je negatieve gedachtes loslaat:
-Je voelt je sterker en krachtiger;
– Je vertrouwt jezelf. Je gaat vertrouwen krijgen in jouw talenten;
– Je kunt beter omgaan met kritiek van anderen;
– Je krijgt weer zin om ’s ochtends op te staan en om de dag te starten;
– Je vergroot je waarde. Je hoeft minder hard te werken én bereikt meer succes!

Wil je een sessie bij me boeken?
Stuur dan je mail met de datum en tijdsvak schikt en met alternatief. Dan kijk ik of dat past en maken we een Skype afspraak.