Gratis Ebook Mission Makers

Heb jij het gevoel dat er méér in je zit? Kun je jouw talent niet goed kwijt in je werk? Maar weet je niet hoe of wat? En is het meer een gevoel? Kun je het niet goed onder woorden brengen wat het is? Maar weet je wel dat dit het niet is? Dan is het tijd om dat gevoel te laten spreken en je missie te ontdekken. Overigens is dat niet iets wat helemaal vastligt. Je kunt daar zelf invulling aangeven. Maar je gevoel vertelt je wel dat er iets is in je werk en leven waar je graag invulling aan wil geven! Het is tijd je gevoel te laten spreken en te ontdekken waar je hart echt sneller van gaat kloppen. Het E-book helpt je in 3 duidelijke stappen helder te krijgen wat je echt wil in je werk en leven.

Hoe gaat het Ebook mission makers jou helpen?

 

Dat gevoel dat je nu hebt, dat er nog iets mist in je leven, dat is je verlangen dat tot je spreekt via je gevoel ook wel je intuïtie. En het wil je duidelijk maken dat er iets voor je is weggelegd wat je vervulling gaat geven. Je hebt een bestemming: een diepere missie. Iets wat jij in de wereld te zetten hebt. Net als ik ben jij een vrouw met een boodschap.

In het E-book Mission Makers ontdek je waarom je werk je op dit moment geen happiness geeft. Waarom extra je best doen niet de oplossing gaat zijn, net zoals het zoeken van een andere baan niet op lange termijn je gaat geven wat je zoekt. In het E-book ontdek je wat je echt wil en wat die missie is. Misschien denk je nu: ‘ ik weet al wie ik ben of wat ik wil’. Vanuit je verstand weet je dat ook wel. Maar dit is je gevoel wat tot je spreekt en je gevoel tot leven brengen doe je ook vooral vanuit je gevoel.

Ik help je op weg met vragen die jou helpen je missie helder te hebben:

  • Wie ben je echt?

  • Wat wil ik echt?

  • Waar ben ik goed in?