Magic mornings

 Eén van de stappen bij het succesvol veranderen van je werk en leven zit in de ochtenden. Daar zet je de toon van de dag en creëer je daarmee je eigen werkelijkheid. Dat doe je met een ochtendritueel. Ook wel afstemmen genoemd. Dit geheim is bekend bij veel succesvolle zakenmensen, beroemdheden en ondernemers.

Jij kunt jouw werkelijkheid beïnvloeden en datgene wat je het allerliefste wil bereiken echt bereiken door het te visualiseren en je erop af te stemmen. En dat doe je tijdens
Magic Mornings

Het wordt ook wel afstemmen genoemd. En dat kan op elk moment van de dag. Maar juist de ochtend is zo krachtig, omdat je als je net wakker bent nog redelijk blanco de dag start. Het gaat je ook helpen helder te krijgen wat je echt wil in je werk en leven en andere stappen te zetten dan je nu zet. Toen ik vast zat in mijn werk en wist dat ik iets anders moest doen, heeft het mij eerst geholpen weer energie te krijgen en ook met mijn droom aan de slag te gaan. Omdat je focus aanbrengt, je dagelijks afstemt en dit herhaalt. Daarmee zet je krachtig jouw energie neer en laat je minder snel a eiden.

Waarom niet meteen tot actie overgaan

Ben jij ook zo vaak teleurgesteld omdat iets wat je heel graag wilde niet lukte. En hoe vaak is je dat overkomen? Dat ligt niet aan jouw wilskracht of je doorzettingsvermogen. Het heeft te maken met overtuigingen die in de weg kunnen zitten ook wel blokkades genoemd. En door je ’s ochtends af te stemmen en blokkades daarin los te laten, ben je beter afgestemd op je doel en bereik je het ook gemakkelijker.

Kijk maar naar sporters die spelen een wedstrijd vooraf al af in hun hoofd om zich af te stemmen die ze straks moeten nemen. Het wil niet zeggen dat de wedstrijd precies zo verloopt zoals ze zich hebben voorgesteld. Maar ze zijn wel beter voorbereid en succesvoller in het resultaat als ze echt tot actie overgaan. Zo werkt het ook met afstemmen! Met Magic Mornings kun je in 30 dagen jouw mindset succesvol veranderen!

* Je leert hoe jij je dagelijks afstemt op je intuïtie

* Je leert hoe je vragen kunt stellen die je verder helpen

* Je leert hoe je jouw doelen opschrijft en krijgt tips hoe je dat kunt doen

* Je leert hoe je blokkades loslaat

* Je leert hoe je feedback gebruikt om snel stappen te kunnen maken