Online academy Happybusiness

De online academy Happybusiness helpt je werk te maken van je Happybusiness. Hoe je met plezier in je werk en leven staat. What’s in a name? Het staat boordevol content om je daarbij te helpen. Het is een community waar je lid van kan worden. Je kunt ook losse programma’s kopen trouwens. Voor het abonnement betaal je 24,95 per maand in 2018. De prijs is bewust niet veel hoger dan een sportschoolabonnement. Omdat juist happiness voor iedereen en ook voor jou binnen handbereik moet zijn. Het is zo zonde dat je jarenlang niet lekker in je vel zit en van alles investeert in jezelf wat niet werkt. Terwijl de oplossing in jezelf ligt. Happiness is an inside job en state of mind. En dat kun je leren dus! Ik ga je daarbij helpen.

Wat zit er in de online academy?
– Energy Boost; een online programma wat je leert meer energie te krijgen. Via calls, masterclass, oefeningen, werkboeken en visualisaties.
– Magic Mornings; hierin leer je afstemmen op wat je wil en waar jij je goed bij voelt.
-Happy Hour; dit is een wekelijks webinar waarin we praten over happiness in je werk. Waar je tegenaan loopt en wat je kunt doen en natuurlijk hoe je er werk van maakt.

HAPPYBUSINESS

Wat nu als je werk maakt van je happiness? In alles wat je doet, maar ook echt in je werk en leven. Weet je wel wat jou plezier geeft en waar jij voldoening uit haalt? Of ben jij zo iemand die denkt dat de happiness volgt als….. je meer verdient, je een leukere baan, je minder stress hebt of je missie gaat leven. Dat dacht ik ook altijd. Totdat ik die missie ging leven. En weer opnieuw moest ontdekken dat je niets hoeft te bereiken. Je hoeft niets aan jezelf te fixen. Happiness is an inside job. Wil jij werk maken van je happiness? Word dan lid van de online academy Happybusiness en maak van elke dag een feestje!

Wat is Happybusiness?

Happybusiness is een online community waarin je echt werk maakt van je happiness. Met de nadruk hoe je dat in je werk kunt doen of in je eigen bedrijf. Of in je reis daarnaar toe. Happybusiness is een online community waar allerlei content staat om je te helpen werk te maken van je happiness. Gekoppeld aan een Facebook groep en verschillende programma’s. Waarvan natuurlijk de content uitgebreid wordt, zodat je niet hoeft te vervelen en blijvend fun houdt in je werk en business.