methode eigen

Personalized Visualisatie

Wow! Ik heb zoiets gaafs voor je. Iets wat ik nog niet eerder heb gezien. Maar wat ik dan maar gewoon zelf voor jou in de wereld ga zetten. Tromgeroffel…………………  een gepersonaliseerde visualisatie. He? Say what?

Een gepersonaliseerde visualisatie. Dat is een visualiatie die helemaal voor jou op maat is gemaakt.Uniek is net als jij. En die visualisatie is speciaal voor jou gemaakt om te bereiken wat jij wil en datgene waar je tegenaan loopt uit de weg te ruimen.

Wat is een visualisatie?

Een visualisatie is  iets voorstellen in beeld. Dat werkt enorm krachtig. We zijn als mens geboren beelddenkers. Daarom werkt visualiseren veel sterker en krachtiger dan het mentale. Kinderen doen niets anders. Die fantaseren van alles en dagdromen. Datzelfde voorstellingsvermogen en deze super krachtige tool is de sleutel tot succes als jij wat wil bereiken. En tegelijkertijd ook de reden waarom het de meeste mensen niet lukt. Ze vergeten dit stuk.  Denk maar eens aan alle goede voornemens om te gaan sporten bijvoorbeeld. Waarom haakt driekwart af? Omdat ze het op wilskracht doen. En als je mindset nog niet zover is, dan gaat die je proberen te foppen. En zal je doen geloven dat het best okay is een keertje over te slaan. Maar die ene keer wordt al snel 2 x en voor je het weet ben je helemaal gestopt. Dat heeft dus allemaal met je mindset te maken. En die maak je dus krachtiger met visualisatie. Je brengt je mindset als het ware op hetzelfde level als je doel. Dat zorgt voor meer succes.

Wat krijg je?

Als je de visualisatie bestelt, ontvang je na betaling binnen 48 uur een audio opname in mp3. Vergeet overigens niet voor de betaling in te vullen wat jij wil bereiken met je visualisatie. Wil je minder stress in je werk? Wil je weten wat je wil? Wil je iets nieuws doen in je werk? Wil je een andere baan? Of zeker van jezelf zijn als je een presentatie geeft? Of wat het ook is wat je wil. Ik zorg dat jij een persoonlijke visualisatie krijgt die je daarbij helpt.  En dan maak ik de visualisatie die je helpt dat te bereiken. Je ontvangt die per mail binnen 2 werkdagen.

Prijs visualisatie. Duur 10 minuten prijs 39,95

Een special offer dus. Want het kost natuurlijk minstens de dubbele tijd om me voor te bereiden op jou, het in te spreken en het versturen. Maar dat geeft niet. Dat heb ik er graag voor over. Omdat ik hier heel sterk in geloof. En ik ook iedereen de kans wil geven hier kennis mee te maken. Dus elke maand verkoop ik er maximaal 6. Want meer tijd kan ik er gewoonweg niet voor vrijmaken. Dus zorg dat je er op tijd bij bent! Zodat je geen maand hoeft te wachten.

What’s in it for me?

A lot!

Stel jij wil graag dat je op werk goed gewaardeerd wordt. En dat je manager ziet wat je waard bent. Dat betekent waarschijnlijk ook dat je iets anders moet doen dan je nu doet. Misschien laat je nog niet alles zien wat je kunt of durf je nog niet of zeg je niet alles. Het kan zijn dat je weet dat een bepaalde presentatie geven of een project naar je toe trekken je gaat helpen. Maar durf je nog niet goed. Dan kan een onderwerp zijn voor een visualisatie!

– Je laat negatieve gedachtes los;

– Je gaat meer doen;

– Je durft meer;

– Je zet jezelf op de kaart;

– Je bereikt je resultaat- waar je eerder misschien afhaakte of niet eens begon;

– Daarvoor voel je beter, sterker  en positiever over jezelf.

Zogezegd je krijgt de visualisatie per email toegestuurd. Met een duidelijke instructie erbij. Zodat jij het best mogelijke resultaat boekt.

Gepersonaliseerde visualisatie

Wat krijg je?

Een visualisatie in MP3 voor 10 minuten;

  • Een visualisatie helemaal speciaal voor jou gemaakt;
  • Een heerlijke relaxte visualisatie waarin jij kunt ontspannen;
  • Een visualisatie gericht op jouw doel en het doorbreken van gedachtes waarin je dat niet gelooft;
  • Een visualisatie die je helpt stappen te zetten;
  • Je ontvangt de opname inclusief instructie erbij;
  • Dat helpt je jouw doel en verlangen beter te bereiken en blokkades en weerstand uit te weg te halen.