Weet je eigenlijk wel hoe fantastisch je bent?

Dat lijkt een hele rare vraag. Want het kan heel goed zijn dat het nu niet zo goed voelt. En toch is het zo. Ik weet en ik geloof dat jij alles in je hebt om jouw dromen te bereiken. Ik weet dat het geen kwestie is van jezelf te veranderen of verbeteren. Maar juist het loslaten van gedachtes waarin je niet in jezelf gelooft. En die sowieso niet van jou zijn. Zo werkt het ook met zelfliefde. 

Jij bent waardevol en de wereld verdient je werkelijke waarde en niet een fractie daarvan. En het is tijd in jezelf te gaan geloven!

Als het mijlenver van je afstaat en jij denkt nu ‘jij hebt makkelijk praten. In jouw leven is alles makkelijk.’ Maar geloof me , dat is niet zo en zeker niet altijd zo geweest. Mijn jeugd was moeilijk. Ik was een onzeker angstig meisje die thuis niet de geborgenheid en bevestiging vond die ik nodig had. Ik voelde me verloren en wist absoluut niet wie ik was. Ik was disconnected en hield niet van mezelf. Het voelde heel naar om niet gelukkig te zijn. Dat gevoel verdoofde ik op allerlei manieren: door niet te voelen, door te eten, of met drank en drugs.  Natuurlijk werkte dat niet.

 

 

De zoektocht naar jezelf is de weg van de liefde

Ik voelde wel dat er zoveel mogelijk was. Maar dat stond zo ver bij me vandaan, dat ik me niet kon voorstellen dat dat zou lukken. Het zorgde juist voor frustratie. Want ik voelde dat ik heel veel kon en dat kwam er in de praktijk totaal niet uit. Zo kon ik bijvoorbeeld in mijn hoofd een schitterende speech geven en als ik dat in het echt moest doen kon ik de woorden niet vinden en stond ik met knikkende kniëen en een trillende stem voor een groep. Om gek van te worden. Had ik toen maar geweten wat ik nu wist.

 

Dan had ik mijn jongere ik verteld dat het ook anders kon en dat ze mocht vertrouwen op dat gevoel en die intuÏtie in haar. En dat dat de kracht was om haar leven te veranderen en te gaan staan voor wie ze werkelijk was. Zelfliefde begint ook met luisteren naar jezelf en stappen zetten waarvan jij vindt dat ze goed voor je zijn. Jij hebt een unieke gave en talent om de wereld in te brengen. Misschien weet je het al wel, misschien niet. Het is niet altijd iets concreets. Maar je hebt altijd een eigen levenspad en verlangen wat naar buiten wil. Jij bent de aangewezen persoon om dat naar buiten te brengen. Maar vaak durf je niet of ben je bang. Het leven te leiden waarvoor je geboren bent is vaak één van de spannendste keuzes die je kunt maken. Want je moet veiligheid loslaten en bereid zijn ook afgewezen te worden. Maar dat zorgt er wel voor dat je grootsheid in jezelf kunt ervaren. Als je het leven leidt wat van binnenuit komt, leef je niet het leven zoals dat in je omgeving van je verwacht. Het is echt niet zo dat dan elke dag een feestje is. Uitdagingen en blokkades zullen er altijd zijn en helpen je verder te doen groeien. Maar ik heb ervaar zoveel meer geluk, happiness en rust. Alle stress is van me afgegeleden. Voelen, denken en doen zijn met elkaar verbonden. Ik sta voor wat ik geloof. Als ik dat kan, kan jij dat zeker ook!  Je hoeft niet in één keer radicaal je leven om te gooien. Dat wil ik je meegeven. Groeien is een reis en jij bepaalt zelf het tempo. Maar elke keuze die je voor jezelf maakt, is er één die je altijd verder brengt. Zoveel weet ik wel. 

 

Graag wil ik wat inzichten met je delen, waarvan ik het belangrijk dat je het weet. 

 

 

 

Je hebt alles al in je!

Alles wat je nodig hebt in je leven is er al. Er is dus nooit iets mis met je. Denk nooit meer dat je niet goed genoeg bent. Het is er al en ALTIJD al geweest. Blijf dus niet zoeken, want dan vind je het nooit. Besef dat je al gevonden heb en erken het!

Je intuïtie is er altijd voor je- je gevoel klopt

is je gids in het leven en weet precies wat het beste is voor jou. Het heeft altijd alle antwoorden voor je klaar. En je kunt je intuïtie vragen je te leiden in het leven. Je zult merken dat je gelukkiger wordt als je gevoel van binnen volgt en er naar luistert. Die eerste ingeving moet je niet voorbij gaan, maar juist volgen!

 

Wat je gelooft is meestal niet waar

Bijna alles wat je denkt en gelooft over jezelf is niet waar (meer dan 90%). De meeste gedachtes die je hebt, hebt je overgenomen. Van je ouders, je familie, je vrienden. Vaak zijn gedachtes beperkend en zijn het oordelen over jezelf, anderen of de wereld. Die houden je dus tegen om in je grootsheid te staan en te schitteren en stralen. Zoals een gedachte dat je niet goed genoeg bent of anderen mooier of beter zijn. Het goede nieuws is dat jij ze kunt  loslaten en vrij makkelijk ook.

 

– De droom is het levende bewijs

Dat gevoel dat je van binnen hebt: die droom dat er meer in je zit, die is er niet zomaar. Die droom is het bewijs dat je dit kunt bereiken. Daarom is die droom bij jou. De droom heeft jou uitgekozen, omdat jij de beste persoon op de hele wereld om dit neer te zetten. Je mag jezelf dit dus ook echt gaan gunnen!

 

Jij creëert je leven

Heb je weleens gehoord van de wet van aantrekkingskracht? Het zegt dat je het vermogen hebt je leven te creëren. Dat geldt ook voor wat voor jou zo belangrijk is. Datgene waarvan je diep van binnen voelt dat je het kunt, maar ergens niet gelooft. Dat kun je bereiken. En die pijn dat het niet lukt nu die kun je loslaten. Alles wat je hebt meegemaakt is gebeurd om je voor te bereiden op het mooiste leven wat je kunt voorstellen. Ook de moeilijke periodes. Hoe werkt dan de wet van aantrekkingskracht. Alles wat je vraagt, word je gegeven. De praktijk betekent wel dat het geen kwestie is van vragen en afwachten. Nee, het gaat er ook om hier verantwoordelijkheid in te nemen. Door je dagelijks af te stemmen. En ook blokkades los te laten. Want dat staat vaak tussen jou en je dromen in en vormt weerstand waardoor de wet van aantrekkingskracht het niet bij je kan brengen. Als je gaat ontdekken wat het is, kun je dat loslaten en ga je gewoon de mooiste dingen in je leven neerzetten.

Het is een keuze om voor jezelf te kiezen

En dat wil ik gezegd hebben. Ik weet dat dit weerstand kan opleveren bij jou als je dit ziet. Maar niets overkomt je. Je kunt regie nemen over je leven. Dat wil niet zeggen dat je controle hebt over alles wat er gebeurt en dat er nooit meer verdrietige of vervelende dingen gebeuren. Maar het betekent wel dat je verantwoordelijkheid voor je leven.  Dat betekent dat je dagelijks in lijn leeft met wie je echt bent. Voor mij betekent het dagelijks afstemmen op mijn intuïtie, loslaten van blokkades en- NIET TE VERGETEN- actie nemen. Dat is een wezenlijk onderdeel van verandering. Die stap wordt nog weleens overgeslagen. Maar daarmee ontzeg je een grootste kracht. Want daarin ligt het grootste deel van je potentie. Je zult ook geen wezenlijke veranderingen bereiken als je die stap weigert. Want het is gewoon een vorm van weerstand. En weerstand blokkeert groei en blokkeert je droom. Dat is de wet. De Wet van Aantrekkingskracht.

 

Masterclass Zelfliefde VIP

In deze Masterclass VIP  ga je echt een kickstart maken naar het fantastische leven wat je jezelf mag gunnen. Let love rule! Het is echt een kadootje wat je jezelf mag gunnen en wat je mag uitpakken. Dit programma is van onschatbare waarde, omdat een beslissing jezelf wat beters te gunnen altijd heel veel moois oplevert. Ik weet wat het is om niet van jezelf te houden.

 

Ik gun mezelf en jou wat beters. Het is mijn missie dat ieder mens van zichzelf mag houden. Daarom heb ik deze Masterclass extra laag geprijsd. Ik wil namelijk niet dat dit een drempel is voor jou om niet in jezelf te investeren. Het is belangrijk dat zelfliefde voor iedereen bereikbaar is. Daar sta ik voor. Ik heb heel veel moois in de masterclass gestopt: qua energie, liefde en qua resultaat zodat het zoveel mogelijk voor jou oplevert. 

 

Wat ga je leren?
– Je ontdekt waarom je nu niet van jezelf houdt;

– Je ontdekt waar je blokkades zitten en hoe je die loslaat. 

– Je leert hoe je jouw zelfliefde vergroot;

– Je maakt contact met je intuïtie en je lijf;

– Je leert hoe je afstemt op meer liefde;

– Je legt een basis neer die je hierna voor jezelf kunt gebruiken. 

 

Gun jezelf de liefde, dan maak je jouw wereld een stukje mooier. En maak het fun!

 

Liefs Maria

 

 

 

Wat ga je toen tijdens de Zelflliefde Masterclass VIP?

–  1. Je gaat je afstemmen op je intuïtie

– 2. Je gaat ontdekken wat je echt wil en hoe geweldig je bent;

– 3. Je onderzoekt je zelfbeeld en wat je tegenhoudt;

-4. Je leert hoe je blokkades kunt loslaten;

–  5. Je maakt een zelfliefde script en hoe je afstemt;

–  6.  Je leert hoe anders doet- in de praktijk dus!

 

 

*****En als bonus een Zelfliefde afstemscript wat je ook na de tijd dagelijks kunt blijven gebruiken.