methode eigen

 

 

Leef je missie

 

 

Jij bent een vrouw met een missie ! Je wil graag werk maken van je dromen. Jij hebt het verlangen jouw droom de wereld in te zetten. Alleen…. weet je niet of het wel kan en haalbaar is. Weet je niet waar je moet beginnen. Hoe ga je dat aanpakken en hoe zorg je ervoor dat je een succes van maakt? En kan het wel? Is het geen fantasie?

 

Ja het kan. Je hebt gelijk dat er méér is. Er is een andere realiteit die jij tot leven kunt brengen. Je intuïtie klopt bij je aan om je dat te vertellen. Je missie staat niet vast. Je creëert het zelf. Het is het mooiste wat je kunt neerzetten. Tegelijkertijd gaat het ook veel van je vragen. Het gaat je ook vragen diep naar binnen te kijken, je angsten in de ogen te kijken om jezelf te overwinnen. Het is fijn als je dan iemand naast je hebt die je aan de hand neemt. Iemand die dat zelf heeft meegemaakt en doorleefd en andere mensen hierbij heeft begeleid. Daar kan ik je bij helpen. 

 

Ik help je graag verder. Ik heb zelf die droom waargemaakt en de succesvolle switch gemaakt vanuit loondienst naar het ondernemerschap. En natuurlijk was dat ook een pad met uitdagingen en vond ik het super spannend. Maar ik wilde niet langer dat gevoel hebben dat ik meer te bieden had, dan het werk wat ik deed en dit gevoel achterhouden. Want dat voelde niet meer goed. Ook het ondernemerschap vroeg veel van me. Ik heb weer echt moeten leren eerlijk naar mezelf te kijken en ook te gaan vertrouwen op dat gevoel. Sterker nog: om het helemaal op mijn eigen manier te doen en daarop te vertrouwen. En alles vanuit flow, plezier en overgave neer te zetten. Helemaal volgens mijn eigen regels. Dat kan jij ook! En ik kan je daarbij goed helpen. Want mijn super power is mijn helderheid. Ik neem alles intuïtief waar. Dat betekent dat ik zie wat er bij je speelt, waar het vastloopt en wat je kan helpen. Maar volgens mij heb jij die super power stiekem zelf ook. En ik ga je vooral leren hoe je die zelf kan gebruiken en kunt gebruiken om alles in je werk en leven te manifesteren precies zoals jij het wil vanuit je gevoel en niet langer vanuit je hoofd en vanuit controle. Want die manier werkt voor jou niet. Zoals die voor mij ook niet werkte. Het enige wat je hoeft te doen is bereid zijn jezelf te worden en dan volgt succes vanzelf. Are you in?

 

 

Resultaat Coaching

 

Een traject bestaat gemiddeld uit 5 sessies. Wat bereik je na het coachingstraject.

– Je voelt een diep vertrouwen van binnen;

– Je voelt je verbonden met jezelf en het leven;

 

– Je hebt het plezier in het leven weer terug;

 

– Je komt voor jezelf in actie en maakt keuzes die jou versterken;

Je voelt je ontspannen en sterk.  Je bent sterk van binnen en dat merk je in je buitenwereld. Wat er ook gebeurt, Jjj kunt alles aan!

 

 

Een sessie duurt een uur en kost € 125,- per uur. Oh ja, vind je het nogal een beslissing zo’n coachingstraject. Voordat je in het traject stapt, kun je gratis een Mission Call inplannen van een half uur om kennis te maken en te kijken of het klikt.

 

Meteen boeken? Boek je coachingstraject hier.

 

Dat is een gesprek van 20 minuten waarin ik je coach op het probleem waar je nu tegenaan loopt. Dus pak je kans tijdig.  Ik geef elke maand 5 gratis Mission Calls weg.

 

 free Mission calls (online of telefoon)

Heb jij een zetje in de juiste richting nodig om je dromen in de steigers te zetten?

Merk je dat je het lastig vindt in actie te komen voor jezelf?

Geloof je nog niet dat het mogelijk is?

Of weet je nog niet precies wat je wil bereiken. In de free mission call:

 

  • Gaan we aan de slag met jouw missie en verlangen;
  • Breng ik je weer in contact met je werkelijke verlangens, dromen en mogelijkheden;
  • Ontdek je weer wie je bent en wat echt belangrijk is;
  • Je gaat je gevoel laten spreken en durft daarvoor te gaan;
    Je gaat werk maken van jezelf, je dromen en je leven
  • Ik ga je leren hoe je vanuit de wet van aantrekkingskracht en met je intuïtie en energie 
  • op jouw manier creëert en manifesteert.