methode eigen

Leef je missie

Jij bent een vrouw met een missie ! Je wil graag werk maken van je dromen. Jij hebt het verlangen jouw droom de wereld in te zetten. Alleen…. weet je niet of het wel kan en haalbaar is. Weet je niet waar je moet beginnen. Hoe ga je dat aanpakken en hoe zorg je ervoor dat je een succes van maakt? Kan dat wel?

Ja! Want die missie en dat diepere verlangen is niet zomaar bij je. Het is je intuïtie die je vertelt wat jij de wereld in wil zetten. Jij bent de beste persoon die dat kan doen. Want de droom kiest jou en niet andersom!

Ik help je graag verder. Ik heb zelf die droom waargemaakt en de succesvolle switch gemaakt vanuit loondienst naar het ondernemerschap. En natuurlijk was dat ook een pad met uitdagingen en vond ik het super spannend. Maar ik wilde niet langer dat gevoel dat ik meer te bieden had en grootster was- dan het werk wat ik deed- achterhouden. Want dat voelde niet meer goed. Door te gaan luisteren naar mijn gevoel, mijn mindset te trainen en actie te ondernemen ben ik dit gaan doen en hier succesvol in geworden. En ik weet dat jij ook dat kan en dat in je hebt. Weet je wat het mooie is, dat als je er echt voor gaat kiezen en bereid bent je missie te leven dat het dan ook gewoon gaat lukken. Als jij bereid bent te leren, sterker te worden en te groeien en in je grootsheid te gaan staan en voor jezelf gaat staan. Dan kan het niet anders dat je gaat schitteren en stralen. Ik heb dit pad doorlopen en kan je hier bij helpen.

Kies voor je droom, want je droom heeft jou niet zomaar uitgekozen. Het is tijd dat jij je waarde gaat zien en inzetten. Want je onthoud de wereld zoveel moois!

Wat breng ik in?

Als je met mij in zee gaat, zal ik altijd in je blijven geloven en je steunen. Ook op die momenten dat je dat zelf niet doet, zal ik je grootste supporter zijn. Maar ik zal je vooral leren hoe je sterker en krachtiger wordt en de juiste stappen zet om jezelf en je bedrijf succesvol neer te gaan zetten. Ik leer je weer te luisteren naar je eigen gevoel en intuïtie. Zodat je ook echt sterk en krachtig voor je keuzes staat en de leiding neemt in je leven en bedrijf. Zodat je er ook echt een succes van maakt. Dat geeft je zoveel bezieling en happiness. Want er is niets mooiers dan het leven te leiden waarvoor je geboren bent.

Resultaat Coaching

Kies je voor mij dan kies je voor een coachingstraject. Ik verkoop geen losse sessies. Omdat ik insta voor de kwaliteit van mijn werk en ik verantwoordelijkheid en zorg draag voor jou als klant. De coaching bestaat uit 5 stappen en meestal zijn dan ook 5 sessies. Je bereikt het volgende na het coachingstraject.

– Je hebt helder wat je wil;

– Je weet wat je wil doen;

– Je gelooft dat je het kunt;

– Je laat blokkades los

– Je bruist weer van de energie;

– Je neemt succesvolle acties voor je missie.

Een sessie duurt een uur en kost € 125,- per uur. Oh ja, vind je het nogal een beslissing zo’n coachingstraject. Voordat je in het traject stapt, kun je gratis een Mission Call inplannen van een half uur om kennis te maken en te kijken of het klikt. Meteen boeken? Boek je coachingstraject hier. Let te good times roll!

Dat is een gesprek van een half uur waarin ik je coach op het probleem waar je nu tegenaan loopt. Maar wacht daar niet te lang mee. Want ik bied per maand 5 free mission calls aan.

 free Mission calls (online of telefoon)

Heb jij een zetje in de juiste richting nodig om je dromen in de steigers te zetten?

Merk je dat je het lastig vindt in actie te komen voor je bedrijf?

Geloof je nog niet dat het mogelijk is?

Of weet je nog niet precies wat je wil bereiken. In de free mission call:

  • Gaan we aan de slag met jouw missie en verlangen;
  • Denk ik met je mee, stel je kritische vragen en houd je echt een spiegel voor zodat jij
    nog grotere stappen met je bedrijf kunt maken;
  • Deel ik mijn kennis en ervaring met je als het op intuïtie, mindset en doen aankomt;
  • geef ik je huiswerk mee om een eerste stap te zetten in het werk maken van je missie.