methode eigen

 

 

Hallo mooie Mission Maker!

 

 

 

Jij bent een vrouw met een missie ! Je wil graag werk maken van je dromen. Jij voelt alles in je borrelen. Je voelt dat je zoveel méér kunt dan er nu uitkomt. Tegelijkertijd twijfel je of je het wel kunt en of je het de wereld in kunt zetten. Je twijfelt sowieso of je zomaar op dat gevoel mag vertrouwen. Want wat nu als het niet waar is?

 

 

 

 

Het is waar! Je gevoel klopt. Je bent er alleen aan gaan twijfelen omdat andere mensen je al hele leven verteld dat je vooral niet op je gevoel mag vertrouwen. Dat begon al bij je ouders. Daardoor ben je al zelf gaan twijfelen en ook aan die prachtige super power die je hebt: jouw intuïtie.

 

En laat dat nu net de sleutel zijn tot de poort van je missie. Jij hebt alles al in je om die grootse missie die in jou leeft waar te maken. Hoe zou het voor je zijn als je echt voelde dat jij het kunt neerzetten? Hoe zou het zijn als je wist wat jouw missie was? Hoe zou het voor je zijn als je echt volledig durft te vertrouwen op jezelf? Hoe zou het voor zijn als je echt wie je was?Hoe zou het voor je zijn om die stemmetjes die jou in je hoofd tegenwerken kunt loslaten en volledig vanuit overgave kunt leven? Hoe zou het zijn om je missie te creëren vanuit gemak en overvloed, door te doen wat jij het allerliefste en moeiteloos doet en dat helemaal op jouw eigen unieke manier kunt neerzetten?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dat

 

 

 

 

 

 

 

Dat is mogelijk! Jij hebt alles in je en altijd al gehad om dat te doen. Het enige wat je nodig hebt is het contact met je gevoel en intuïtie te herstellen om echt vanuit je hart die missie te gaan ontdekken. Daar kan ik je bij helpen. Ik heb dat zelf ook doorgemaakt. Ik weet welke uitdagingen je tegenkomt, hoe moeilijk het soms is, hoe alleen jij je soms voelt en hoe anders. Ik ga je helpen in 5 sessies en 5 stappen helder te krijgen wat je missie is. Wat hetgene is wat jij in de wereld wil zetten.

 

 

 

 

 

 

 

Na de coaching van 5 sessies weet jij:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat je missie is:
Wat je unieke gift is (die alleen jij hebt) die jij de wereld in te zetten hebt:
Je Wat je unieke gift en hoe je die kunt inzetten;
Je voelt een rotsvast vertrouwen in je mogelijkheden zoals je dat nog nooit gevoeld hebt
Je leert je werkelijkheid te creëren vanuit jouw mogelijkheden
Je werkt vanuit gemak en je doet datgene wat je het allerliefste doet
Je voelt je vervuld. Je weet wie je bent en je weet wat je wil doen.

 

 

 

Je doorbreekt blokkades die er al een leven lang zitten

 

 

 

Je werkt vanuit je eigen flow. Je kijkt alles aan maar je hoeft nooit meer hard te werken. De kracht van zacht.

 

 

 

Hoe gaaf is dat! Ik heb dit pad zelf bewandeld. Ik weet wat mijn missie is. En het leuke is dat je ook zelf invulling kan geven aan die missie en dus telkens blijft veranderen. Wat mij het meeste pijn deed was elke dag op mijn werk zitten, terwijl ik voelde dat ik veel meer te bieden had. Dat ik zoveel meer kon en in mijn mars had. Maar dat het er niet uit kwam. 

 

 

 

om waargemaakt en de succesvolle switch gemaakt vanuit loondienst naar het ondernemerschap. En natuurlijk was dat ook een pad met uitdagingen en vond ik het super spannend. Maar ik wilde niet langer dat gevoel hebben dat ik meer te bieden had, dan het werk wat ik deed en dit gevoel achterhouden. Want dat voelde niet meer goed. Ook het ondernemerschap vroeg veel van me. Ik heb weer echt moeten leren eerlijk naar mezelf te kijken en ook te gaan vertrouwen op dat gevoel. Sterker nog: om het helemaal op mijn eigen manier te doen en daarop te vertrouwen. En alles vanuit flow, plezier en overgave neer te zetten. Helemaal volgens mijn eigen regels. Dat kan jij ook! En ik kan je daarbij goed helpen. Want mijn super power is mijn helderheid. Ik neem alles intuïtief waar. Dat betekent dat ik zie wat er bij je speelt, waar het vastloopt en wat je kan helpen. Maar volgens mij heb jij die super power stiekem zelf ook. En ik ga je vooral leren hoe je die zelf kan gebruiken en kunt gebruiken om alles in je werk en leven te manifesteren precies zoals jij het wil vanuit je gevoel en niet langer vanuit je hoofd en vanuit controle. Want die manier werkt voor jou niet. Zoals die voor mij ook niet werkte. Het enige wat je hoeft te doen is bereid zijn jezelf te worden en dan volgt succes vanzelf. Are you in?

 

 

 

Een sessie duurt een uur en kost € 125,- per uur. Oh ja, vind je het nogal een beslissing zo’n coachingstraject. Voordat je in het traject stapt, kun je gratis een Mission Call inplannen van een half uur om kennis te maken en te kijken of het klikt

 

Meteen boeken? Boek je coachingstraject hier.

 

 

Het coachingstraject gaat de transformatie geven die al je hele leven zoekt. Je denkt dat je droomt van die perfecte baan of onderneming. Maar het is zoveel meer dan dat. Uiteindelijk wil je worden wie je werkelijk bent. En schitteren in al je potentie en kracht. Het gaat alles in je leven veranderen: de relatie met jezelf, je lijf, je werk, de relatie met je partner of kinderen, met je ouders. Maar ook hoe jij in het leven staat: je huis, geld etc. Wat nu als jij het stralende middelpunt van je leven bent? Zet jezelf in de spotlight! Je investering voor dit traject bedraagt € 995,-

 

 

 Vind je het nog spannend om te kijken of de coaching iets voor je is? Boek dan één van de 4 gratis Mission Calls

 

 

 

 free Mission calls (online of telefoon)

 

 

 

Heb jij een zetje in de juiste richting nodig om je dromen in de steigers te zetten?

Merk je dat je het lastig vindt in actie te komen voor jezelf?

Geloof je nog niet dat het mogelijk is?

Of weet je nog niet precies wat je wil bereiken. In de free mission call:

 

  • Gaan we aan de slag met jouw missie en verlangen;
  • Breng ik je weer in contact met je werkelijke verlangens, dromen en mogelijkheden;
  • Ontdek je weer wie je bent en wat echt belangrijk is;
  • Je gaat je gevoel laten spreken en durft daarvoor te gaan;
    Je gaat werk maken van jezelf, je dromen en je leven
  • Ik ga je leren hoe je vanuit de wet van aantrekkingskracht en met je intuïtie en energie 
  • op jouw manier creëert en manifesteert.