Hoe vaak heb jij geprobeerd een gewoonte te veranderen in je leven? iets wat écht belangrijk voor je is? Gezonder leven, meer sporten, jezelf op de kaart zetten voor je werk, starten met je eigen onderneming. En zeg eens eerlijk. Hoe vaak is dat gelukt?

Er is een reden dat de meeste veranderingen niet succesvol slagen. Het verschil maak je namelijk in de aanpak. De meeste mensen starten meteen het doen en vergeten hun mind in het geheel. Ze stappen keer op keer in dezelfde valkuil waardoor succes uitblijft. Want als jouw mind nog is afgesteld op je ‘oude denken en doen’ is de kans groot dat je jezelf onbedoeld saboteert, morgen misschien begint of binnen twee weken stopt omdat je het volledig op wilskracht doet. 

Topatleten, succesvolle zakenmensen en beroemdheden zoals Oprah Winfrey en Tony Robbins hebben deze boodschap goed begrepen en starten hun dag door zich eerst af te stemmen op hun mindset- voordat ze in actie komen. Dat zorgt voor meer succes, geloof, enthousiasme en vertrouwen. 

Ik kan je leren hoe je een Miracle Mindset krijgt. Want ik gun jou al het moois wat jij in je leven wil bereiken. Je verdient het!

Waar loop jij vast?

-Wil je meer plezier of succes in je werk of business?

Heb je geen energie om in actie te komen?

– Vind je het lastig in actie te komen?

– Mislukt elke poging en heb je het inmiddels opgegeven?

– Heb je een droom maar weet je niet precies wat of waar je moet beginnen?

Of wil je  gewoon meer happiness, energie, gezondheid en succes in je leven?

Dan is Miracle Mindset echt het programma voor jou!!!

Waarom niet meteen tot actie overgaan

Ben jij ook zo vaak teleurgesteld omdat iets wat je heel graag wilde niet lukte? En hoe vaak is je dat overkomen? Dat ligt niet aan jouw wilskracht of je doorzettingsvermogen. Het heeft te maken met je aanpak. Want wist je dat het succes van je actie voor minder dan 25% wordt bepaald in het doen? De rest schuilt allemaal in je mindset. De sleutel tot succes is een Miracle Mindset. Jij kunt je mindset programmeren voor succes. En ik ga je leren hoe. Waarom is je mindset zo belangrijk dan? Een doel is altijd iets wat je nog wil bereiken. Iets wat er nu nog niet is. Als je jouw mindset vergeet in lijn te brengen met je doelen- is je mind nog afgesteld op het nu- op je oude gewoontes en gedrag. Met als gevolg dat je mind ervoor zorgt dat je niet start, jezelf saboteert of het opgeeft. Wilskracht is bijna nooit genoeg alleen. Succesvolle mensen kennen dit geheim al en passen dit al jaren succesvol toe. Denk aan topsporters, succesvolle zakenmensen en beroemdheden zoals Oprah Winfrey, Tony Robinns en Jim Carrey. Je mind vooraf programmeren op succes zorgt dat je makkelijker en moeitelozer je doelen bereikt. In 1 maand kun je al grote veranderingen in je mindset behalen! Dus doe mee met Miracle Mindset!

Hoe ziet het programma eruit?

Het online programma Miracle Mindset duurt ongeveer 8 weken. De eerste tijd zul je vooral gebruiken om je te leren afstemmen. Het is wel belangrijk dat je echt actief meedoet en dagelijks een kwartiertje tijd vrijmaakt . Dus het is in ieders programma in te passen. Waarom het zo belangrijk is, is omdat je een nieuwe gewoonte wil aanleren en daarbij is ritme en regelmaat echt een sleutel tot succes. En als je tegen jezelf zegt: ‘ik heb daar geen tijd voor’ realiseer je dan dat het altijd weerstand is tegen het bereiken van je doel. Ik ben moeder van een dochter van twee, ik ben mijn bedrijf naast mijn werk aan het opbouwen, werk 4 dagen per week, ik sport, ga naar leuke feestjes. En dan heb ik nog tijd genoeg over. Dat wil niet zeggen dat ik miss perfect ben. Verre van (je hebt mijn huishouden nog niet gezien). Ik wil er alleen maar aangeven dat er ALTIJD tijd is om je dromen waar te maken. En dat je ook nog genoeg tijd overhoudt voor je geliefde, je gezin of je vrienden. Het hoeft niet niet heel veel tijd kosten en vergeet niet: het is ook FUN je dromen waar te maken. 

Module 1. Wat is een Miracle Mindset en waarom is het belangrijk?

Module 2. Wat zijn je meest belangrijke gedachtes en overtuigingen? Hoe is je mindset nu?

Module 3. Hoe stem je af op een Miracle Mindset?

Module 4. Jouw nieuwe verhaal

Module 5.  Je dagelijkse ritueel

Module 6. Actie- breng het in de praktijk

Module 7. Leren van elke dag

Module 8. Miracle Mindset handige tips en tools

Welke investering vraagt het van je?
Als je in september meedoet, betaal je een prijs van 199 euro, omdat het programma nieuw is. Dan maak je deel uit van de eerste groep. Ik vind het belangrijk jou de kans te geven hieraan mee te doen. Omdat ik weet hoe groot deel van je mindset is in succes. Ik heb het zelf mogen ervaren. Ik weet dat als je wil investeren in jezelf het soms spannend is. En dat je geneigd bent te kijken naar de kosten. Inmiddels doe ik dat andersom. Ik kijk vooral naar wat het me oplevert. Of het me helpt mijn mooiste leven te leiden en ik ervan kan groeien. Nu investeer ik makkelijk in de duurste trainingen, maar vroeger gaf ik het met het grootste gemak uit aan kleding maar niet aan mezelf. Stom he, ik gun dat mezelf nu wel omdat ik mezelf echt op nummer 1 heb gezet. Dat voelt heel goed voor me. 

Maar ik weet dat het voor jou anders kan zijn. Daarom ga ik je ook niet overtuigen. Daar geloof ik niet in. Stel jezelf gewoon de volgende vragen:

– Voel jij dat je hier gewoon bij moet zijn?

– Voel jij dat dit precies is wat je nodig hebt?

– Voel jij dat dit je veel gaat brengen?

 

Als het een duidelijke JA is, doe dan mee. En klik op de button onderin. Je krijgt de informatie per mail toegestuurd met de betaallink.

Oh ja en wat levert Miracle Mindset je op?

* Meer happiness;

* Energie;

* Succes;

* Connected zijn tot je gevoel;

* Je dromen waarmaken;

* En het zorgt ervoor dat je goed in je vel zit. 

Dat wens ik je allemaal toe, liefs Maria