Miracle Mindset

Wist je dat jij jouw werkelijkheid kunt sturen? En dat wil je. Want hoe vaak heb jij geprobeerd wat te veranderen in je leven. Gezonder leven, echt gaan voor die droombaan, je ideale lijf, stoppen met roken. En zeg eens eerlijk, hoe vaak is dat je gelukt?

Hoe frustrerend is dat. Soms zorgt het ervoor dat je helemaal niet meer in jezelf gelooft. En dat je het helemaal niet probeert. En dat is jammer. Want het ligt niet aan jou- of je gebrek aan wilskracht. Het ligt aan je aanpak. De sleutel tot succes bij succesvolle verandering ligt in je Mindset en gelukkig kun je jouw Mindset trainen. Dat zorgt ervoor dat je jouw doelen wel bereikt. Of dat nu gezonder leven is, promotie op je werk, werk maken van je droom of slanker zijn is! Oh ja 30 april is het Miracle Mindset webinar om 10:00 in de ochtend. Dus schrijf je in als je hierbij wil zijn!

Waarom niet meteen tot actie overgaan

Ben jij ook zo vaak teleurgesteld omdat iets wat je heel graag wilde niet lukte? En hoe vaak is je dat overkomen? Dat ligt niet aan jouw wilskracht of je doorzettingsvermogen. Het heeft te maken met je aanpak. Want wist je dat het succes van je actie voor minder dan 25% wordt bepaald in het doen? De rest schuilt allemaal in je mindset. De sleutel tot succes is een Miracle Mindset. Jij kunt je mindset programmeren voor succes. En ik ga je leren hoe. Waarom is je mindset zo belangrijk dan? 

Een doel is altijd iets wat je nog wil bereiken. Iets wat er nu nog niet is. Als je jouw mindset vergeet in lijn te brengen met je doelen- is je mind nog afgesteld op het nu- op je oude gewoontes en gedrag. Met als gevolg dat je mind ervoor zorgt dat je niet start, jezelf saboteert of het opgeeft. Wilskracht is bijna nooit genoeg alleen. Succesvolle mensen kennen dit geheim al en passen dit al jaren succesvol toe. Denk aan topsporters, succesvolle zakenmensen en beroemdheden zoals Oprah Winfrey, Tony Robinns en Jim Carrey. Je mind vooraf programmeren op succes zorgt dat je makkelijker en moeitelozer je doelen bereikt. In 1 maand kun je al grote veranderingen in je mindset behalen! Dus doe mee met Miracle Mindset!

Het wordt ook wel afstemmen genoemd. En dat kan op elk moment van de dag. Maar juist de ochtend is zo krachtig, omdat je als je net wakker bent nog redelijk blanco de dag start. Afstemmen helpt jou sneller, beter en krachtiger je doelen te bereiken. Omdat je focus aanbrengt, je dagelijks afstemt en dit herhaalt. Daarmee zet je krachtig jouw energie neer en laat je minder snel a eiden.

* Je leert hoe jij je dagelijks afstemt op je intuïtie

* Je leert hoe je vragen kunt stellen die je verder helpen

* Je leert hoe je jouw doelen opschrijft en krijgt tips hoe je dat kunt doen

* Je leert hoe je blokkades loslaat

* Je leert hoe je feedback gebruikt om snel stappen te kunnen maken

Waar loop jij vast?

-Wil je meer plezier of succes in je werk of business?

Heb je geen energie om in actie te komen?

– Vind je het lastig in actie te komen?

– Mislukt elke poging en heb je het inmiddels opgegeven?

– Heb je een droom maar weet je niet precies wat of waar je moet beginnen?

Of wil je  gewoon meer happiness, energie, gezondheid en succes in je leven?

Dan is Miracle Mindset echt het programma voor jou!!!

Wat ga je bereiken?

– Geen killerbody maar een killermindset- en misschien ook wel een killerbody

-Meer energie

Meer actie, meer resultaat en meer succes


Hoe ziet het online programma eruit?

Het online programma Miracle Mindset duurt ongeveer 8 weken. De eerste periode ga je echt gebruiken om je mindset te trainen. Belangrijk is dat je daar dagelijks tijd voor vrijmaakt. Dat kan al binnen een kwartiertje. Dus het past altijd in je dag. Het is belangrijk omdat het dagelijkse ritme en regelmaat de sleutel tot succes is. Als je geen zin hebt of gaat overslaan is dat meestal een teken van weerstand tegen het bereiken van je doel. En dat dagelijkse momentje wil je ook straks echt niet meer missen, geloof me!


De opbouw van het programma:

Module 1. Wat is een Miracle Mindset en waarom is het belangrijk?

Module 2. Waar sta je nu? Scan van je mindset;

Module 3. Hoe zorg je voor een Miracle Mindset?

Module 4. Your new story;

Module 5. Dagelijks afstemmen;

Module 6. Miracle Mindset in de praktijk;

Module 7. Leren vanuit leven in de praktijk;

Module 8. Bonus Miracle Mindset Module tips & tools

Wat kost dat?
Het programma kost € 350 euro.

Maar belangrijker. Wat krijg je daarvoor buiten het programma zelf?

-Toegang tot de speciale FB groep, waar je kunt sparren met mij en anderen die meedoen en waar regelmatig updates en content aan wordt toegevoegd die je gaat helpen;

– Maandelijks livestream en wekelijkse QenA livestreams waar je vragen kunt stellen;

– Bonus content;

– Mogelijkheid tot online sessie met mij van 1/2 uur tijdens programma waarin je jouw vraag kunt stellen.

– Toegang tot de Miracle Mindset groep gebruikt. Dus je houdt automatisch toegang tot de groep en de content.