Stress het kan soms je hele wereld bepalen. Het kan je dag behoorlijk verpesten. Hoe het voelt, weet je wel. Want je bent:

  • gespannen;
  • gejaagd
  • onrustig.

Op korte termijn kan stress positief zijn en je net dat zetje geven om op je beste te presteren. Op lange termijn vreet het energie en zorgt het ervoor dat je moe, lusteloos, geïrriteerd bent. Maar wist je dat je stress binnen een mum van tijd als sneeuw voor de zon kunt laten verdwijnen? Het gevoel van stress kun je op elk moment loslaten, bijvoorbeeld door deze intuïtieve oefening.

Soms is er meer nodig. Ook al kun je stress op elk moment loslaten. Het kan ook blijven terugkomen. Dat is vaak zo bij langdurige stress. Dan is er meer aan de hand. En heeft stress je wat te vertellen. Ik kan je helpen de achterliggende boodschap van stress te achterhalen. Want je lijf probeert met je te praten op allerlei manieren. Vaak zit er iets vast, als je een nieuwe stappen wil zetten.

Yes, give me less stress
Ben jij klaar met stress en wil je echt kiezen voor happiness in je werk en leven? Bel of mail me, dan kunnen we samenwerken om de volgende stap te zetten via online coaching. Of vraag gratis de weggever aan 
Module 1 van het online programma ‘van stress naar happiness’.

Ik hoop dat je dat op weg helpt, want je verdient happiness!

Liefs Maria