Magic Mornings- hoe afstemmen je dag en je leven gaat veranderen

Vandaag is het Blue Monday. De dag waarop mensen statistisch gezien het meest somber zijn. De vakanties lijken nog ver weg. De donkere dagen van januari breken ons op. En de meest goede voornemens zijn alweer gesneuveld. Een reden om niet happy te zijn, toch? Maar wat nu als je deze Blue Monday kan omzetten naar een Magic Monday? En wat nu als je er elke dag voor kunt kiezen je ochtend tot een Magic Morning te maken en daarmee jouw dag en je leven zo een positieve boost kunt geven?
Jij kunt jouw dag sturen door je af te stemmen
Want wist jij wel dat jij je dag kunt sturen? En dat je niet hoeft te accepteren dat je dag en je leven niet loopt zoals je wil. Als je zelf de regie niet neemt over je leven, dan speelt de routine waar je nu in zit zich elke keer opnieuw af. Zie het als een plaat die is blijven hangen. En dat is zonde want:
– Het is niet de bedoeling dat je niet kiest voor datgene wat je echt gelukkig maakt;
– Het is niet de bedoeling dat jij je werkelijke kracht ontkent;
– Het is niet de bedoeling dat je een baan kiest waarin je niet echt gelukkig bent;
– Het is niet de bedoeling dat je voor de veilige weg kiest in je leven en je verlangens laat liggen;
– En het is niet de bedoeling dat je luistert naar je eigen excuses om geen stappen te hoeven zetten.

Het is zo zonde als jij het opgeeft, omdat het telkens niet lukt. Ik weet dat jij misschien net als ik, heel vaak geprobeerd hebt je leven om te gooien. En hoe hard je ook je best deed, het telkens niet lukte. Dat dit je frustreerde en dat je baalde van jezelf, omdat je niet sterk genoeg was. Dat is absoluut niet zo. Het lag niet aan jou. Het heeft ermee te maken dat je het enkel op wilskracht deed. Er zit wel degelijk meer in jou en natuurlijk kun jij dat leven wat je voorvoelt naar buiten brengen. Wat je diep van binnen verlangt is beschikbaar voor jou. Daarom leeft het ook in jou! En alles in het leven spant samen om dat voor jou te bereiken. De truc is om niet meteen in de actie, in het doen te schieten, maar ook aandacht besteden aan het dagelijks afstemmen op de droom die je voor jezelf hebt. Door het trainen van je mindset en je discipline en samen te werken met je intuïtie. Dat wordt ook wel afstemmen genoemd.

Wat is afstemmen?

Met afstemmen stem je af op datgene wat je graag verlangt. De gezondheid die je graag wil, of het werk wat je graag wil doen, je ideale relatie of wat het ook is wat je wenst. Dat kan op heel veel manieren. Bijvoorbeeld via een visualisatie. Maar wat je doet, je stemt je af op de persoon die je wil zijn. Dat is belangrijk. Waarom? Denk maar aan sporters die van tevoren de wedstrijd al volledig visualiseren en al gereden hebben. Ze stellen zich voor hoe ze de wedstrijd rijden en daarmee stemmen ze zich al vooraf af op de wedstrijd zelf. Dat zorgt ervoor dat ze tijdens de wedstrijd meer focus hebben, minder snel afgeleid worden en succesvoller kunnen zijn. Maar de denkfout die we vaak maken als we gezonder willen leven is dat we meteen in de actie schieten. En dan komt het weer op wilskracht aan en dan mislukt het dus al snel vaak. Begin van binnen. Succesvolle verandering ontstaat van binnenuit.

Waarom is dat zo belangrijk?

Heel simpel omdat de meeste pogingen tot verandering mislukken. Van de goede voornemens mislukt 90%. En dat is niet zomaar. Je kunt een gewoonte succesvol veranderen. Maar gewoontes zijn hardnekkig te veranderen en dat heeft te maken met datgene wat je over jezelf denkt of voelt. Dat snoepen komt voort uit iets wat je denkt of gelooft over jezelf: een gedachte die je hebt. Gelukkig kun je elke gedachte veranderen. Maar als je gedachtes niet meeneemt bij verandering, dan is de kans groot dat het mislukt. Omdat hetgene wat je gelooft niet in overeenstemming is met wat je doet. Dagelijks afstemmen maakt echt hét verschil tussen succes boeken of blijven ploeteren. En ik gun je het laatste, want jij verdient het leven te leiden wat je diep van binnen voelt! Have a magic Monday!

Wil je leren hoe je afstemt?

Vraagt gratis ‘Magic Mornings’ aan en leer de basis van het afstemmen en het manifesteren van je doelen of kies het voor het prachtige 30 dagen programma ‘Miracle Mindset’ en kickstart je leven.